+32 (0)53 78 43 98
Louis d'Haeseleerstraat 74, 9300 Aalst
info@goudsmidatelierclaessens.be

Onze collectie van trouwringen

Met veel enthousiasme verwelkomen we elk koppel om samen een paar van juwelen te creëren: De trouwringen. Door ons met de hand vervaardigd in 18kt goud. 

Tijdens een afspraak geven we jullie de mogelijkheid om onze volledige collectie te ontdekken en trouwringen te passen.

*Leveringstermijn: 8 à 12 weken

Gouden trouwringen op maat

Jullie verhaal verdient alle aandacht. Om ervoor te zorgen dat elke stap van jullie reis wordt weerspiegeld in het goud, nemen we graag de tijd om de eigenheid van jullie verhaal te vertalen naar een ontwerp op maat. Bij Goudsmidatelier Claessens begrijpen we dat elke persoon, elk koppel, zijn eigen karakter en verhalen heeft. Zo hoort ook jullie trouwring uniek te zijn. 

Misschien weet je al jaren hoe jullie trouwringen er zouden moeten uitzien en kunnen wij ze tot leven smeden, maar als je totaal nog in het ongewisse bent van wat echt bij jullie past, laten we jullie trots kennis maken met onze sterkste ontwerpers! Ons inlevingsvermogen in verschillende stijlen kent een brede spanwijdte, van sober en strak, robuust en krachtig tot klassiek of verfijnd.

Met een persoonlijke aanpak, aandacht voor de kleinste details en onze expertise van drie generaties goudsmeden, zorgen we voor gepersonaliseerde trouwringen.

Klassieke trouwringen

Eenvoudige ringen die tijdloosheid en minimalisme belichamen, maar met subtiele details die ze toch voor jullie uniek maken? Onze trouwringen gemaakt van 18 karaats goud zijn een goede keuze voor wie het graag sober houdt.

Trouwringen met diamanten

Je kan ook kiezen voor gouden trouwringen met diamanten of andere edelstenen met kleur.

In ons assortiment van edelstenen heb je ruime keuze op het gebied van kleur, grootte, en vormen. Ons team bij Goudsmidatelier Claessens staat klaar om je advies te geven, zodat we samen tot een prachtige combinatie van goud, edelstenen, en schoonheid komen. We hechten waarde aan eerlijk en professioneel advies. Elke edelsteen is dan ook zorgvuldig geselecteerd.

Stapelringen als trouwring

Wil je het traditionele doorbreken en het concept van een trouwring omzetten naar een stijlvol, dynamisch alternatief? Dan zijn stapelringen een perfecte match. Stapelringen hebben een speels karakter. Ook hier kan je voor een delicate vormgeving gaan, maar met de juiste balans kunnen we ook met een mix van verschillende structuren werken. Tof om samen te combineren!

Stapelringen bieden ook de mogelijkheid om aan de trouwringen een nieuw hoofdstuk toe te voegen. Zo kan je bij een belangrijke gebeurtenis een nieuwe ring aan het geheel toevoegen.

Zegelringen als trouwring

Bold edged of niet-alledaags. Een zegelring als trouwring is een opkomende trend die een hippe of krachtige flair aan het karakter van jullie huwelijk kan toevoegen. It's all about breaking the mold en je eigen unieke stijl laten zien! In onze signed collectie hebben we heel wat kanshebbers, maar een eigen gravure ontwerp is ook mogelijk.

Je eigen trouwring ontwerpen met gravure

Een ontwerp kan nog zo persoonlijk zijn, met een boodschap of datum, maak je de ring echt helemaal persoonlijk. Het toevoegen van een eigen gravure kan de trouwring nog meer tot de essentie van jullie verhaal brengen.

Veelgestelde vragen over trouwringen

Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.
© 2024 Goudsmidatelier Claessens. All rights reserved. Web by pixelneuroot.