+32 (0)53 78 43 98
Louis d'Haeseleerstraat 74, 9300 Aalst
info@goudsmidatelierclaessens.be

Onze collectie van verlovingsringen

Ben je klaar om te springen en je geliefde ten huwelijk te vragen?

Een verlovingsring blijft voor velen een wens, een symbool van liefde en een koestering van jullie keuze in aanloop van de belangrijke dag.

Tijdens een afspraak geven we jou de mogelijkheid om onze volledige collectie te ontdekken. We helpen je de juiste keuze maken door stijladvies, personalisaties en ontwerpen voor te stellen. We nemen alle tijd voor de ring die misschien wel de belangrijkste vraag met zich meedraagt, omvat in 18-karaats geelgoud.

*Leveringstermijn: 8 à 12 weken

Klassieke verlovingsringen

De klassieke verlovingsring of zoals we hem in het vakjargon benoemen: De solitair. 

Deze ring springt meteen in het oog door een enkele fonkelende edelsteen. Welke edelsteen dat moet worden, kunnen we helemaal naar wens bespreken alsook de slijpwijze. We hechten waarde aan eerlijk en professioneel advies. Elke edelsteen is dan ook zorgvuldig geselecteerd, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit en een verantwoorde herkomst. 

Blijf je graag binnen de klassieke verlovingsring, maar mag het met een twist? Dan is een gehamerd bandje bijvoorbeeld een speelse aanpassing. Heb je een bepaalde stijl in gedachten die bij je geliefde past? Er zijn heel wat technieken die we kunnen voorstellen. We denken graag out of the box!

Verlovingsringen op maat

Naast de klassieke verlovingsring, kunnen we nog heel wat meer bieden.

Clusterringen, waarbij meerdere grote stenen in een elegante compositie met elkaar worden gecombineerd, zijn ook zeer geschikt als verlovingsring. De stenen zijn in alle kleuren en maten mogelijk. Of mag het nog speelser en komen stapelringen in aanmerking?

De ontwerpen kunnen volledig op maat worden gemaakt of gebaseerd zijn op een van de ringen uit onze bestaande collectie. We hebben in onze collectie al een breed assortiment met prachtige stukken, vervaardigd door onze ontwerpers en goudsmeden. Heb je interesse in een geheel op maat ontworpen ring, dan laten we jullie trots kennis maken met onze sterkste ontwerpers. Ons inlevingsvermogen in verschillende stijlen kent een brede spanwijdte, van sober en strak, robuust en krachtig tot klassiek of verfijnd.

Met een persoonlijke aanpak, aandacht voor de kleinste details en onze expertise van drie generaties goudsmeden, zorgen we ervoor dat de verlovingsring sprekend past bij jouw geliefde.

Zegelringen als verlovingsring

Een verlovingsring die opvalt door zijn gedurfde vormgeving of met een onconventionele uitstraling. Het dragen van een zegelring als trouwring is een opkomende trend die een eigentijdse touche aan de persoonlijkheid van de ring kan toevoegen.

Met een zegelring kan je de standaard doorbreken en een eigen stijl tonen. In onze exclusieve collectie hebben we diverse veelbelovende opties, maar we bieden ook de mogelijkheid om een eigen gravure te ontwerpen. Met een zegelring kan je het traditionele doorbreken en toon je jouw eigen hippe stijl. It's all about breaking the mold!

Verlovingsringen met gravure

Een ontwerp kan nog zo persoonlijk zijn, met een boodschap, datum of misschien wel een geheime code, maak je de ring volledig persoonlijk. Het personaliseren van de verlovingsring met een eigen gravure brengt deze nog dichter bij de kern van jullie verhaal, waardoor de ring een betekenisvolle en onvergetelijke kracht krijgt.

Verlovingsringen voor mannen

Dit jaar zullen we ook meer focussen op verlovingsringen voor mannen. Zoek je iets stoer, bold-edged, dan is een zegelring met eventueel een persoonlijke gravure of tekening zeker een goede keuze. Maar subtiel en sober is zeker ook mogelijk.

We hopen jou in 2024 te verrassen met enkele mooie stukken die ontstaan zijn uit onze research naar de sterkste vormgeving voor een verlovingsring voor mannen. “if you like it then you should put a ring on it”

Veelgestelde vragen over verlovingsringen

Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.
© 2024 Goudsmidatelier Claessens. All rights reserved. Web by pixelneuroot.